Recent zijn er een aantal foto’s uitgelekt van de Galaxy Note 5 s-pen stylus, daarbij is gespeculeerd dat, door het design van de telefoon, de s-pen mogelijk een auto-eject mechanisme zou hebben. Dit werd ook ondersteund door het patent wat Samsung heeft voor een vergelijkbaar idee.

Echter worden deze eerdere berichten nu weer tegengesproken door een ander gerucht. Dit rapport komt van Zuid Korea waar ze mogelijk door anonieme insiders door van op de hoogte zijn gebracht. Deze geruchten claimen dat het verwijderen van de sytlus uit de Galaxy Note 5 onveranderd zou zijn, maar dat deze wel een vlakke achterkant heeft gelijk aan de Galaxy S6.

In ditzelfde gerucht word ook gemeld dat de batterij niet vervangbaar zou zijn. Echter blijven dit natuurlijk allemaal geruchten, en totdat de telefoon echt gereleased is zullen we het niet zeker weten. Houd ons dus ook zeker in de gaten voor het laatste nieuws en geruchten over de Galaxy Note 5.