Samsung Galaxy Note 5 Event

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy Note 5 inderdaad op 13 augustus zal worden aangekondigd zoals we al eerder zeiden. Business Insider heeft zojuist een uitnodiging online gezet welke door Samsung is verstuurd.

Samsung zal op 13 augustus zijn “Unpacked event” houden waar het bedrijf meestal zijn vlaggenschip telefoons presenteert. In het verleden zijn nier namelijk de Note 4 & Galaxy S6 aangekondigd. We verwachten dus ook dat de Galaxy Note 5 in dit volgende evenement aangekondigd gaat worden.

Op de uitnodiging is te lezen dat het evenement gehouden wordt in New York in het Lincoln Center, dat de deuren open gaan om 10 uur en de presentatie begint om 11 uur (EDT = -6 uur). Daarnaast wordt aangegeven dat het live te volgen zal zijn op het YouTube kanaal van Samsung Mobile: www.youtube.com/samsungmobile.

Na de aankondiging verwachten we dat de telefoon vrij snel in de winkels zal liggen. Huidige geruchten zeggen 21 augustus al is het nog niet duidelijk of het toestel dan al in alle regio’s beschikbaar zal zijn.