Er zijn, zo vlak voor de lancering van Galaxy Note 5 op 13 augustus, opnieuw een aantal foto’s uitgelekt. Deze renders komen bij @evleaks vandaan en kijkende naar zijn voorgaande werken lijkt het erop dat deze renders zo goed als kloppend zijn.

De Samsung Galaxy Note 5 heeft een brutaal design waar de task-switcher & terug knoppen bijna 2x groter zijn uitgevoerd dan bij de Galaxy S6 edge plus. De dunnere randen springen ook heel erg in het oog en daarnaast blijven we ons natuurlijk afvragen of de bovenkant van de S-Pen nu in te drukken is.

Galaxy Note 5 Render

We hoeven nog maar heel even te wachten op de lancering van het toestel op 13 augustus a.s. en houden het nieuws strak in de gaten. Daarnaast zijn we al aan het kijken we de beste aanbiedingen kunnen regelen voor het toestel zodat we jullie daarover ook kunnen informeren. Houd daarvoor onze website in de gaten.