Eén dag voor de lancering van de Galaxy Note 5 is er bekend geworden dat de accu van zowel de Galaxy Note 5 als die van de Galaxy S6 Edge Plus gelijk zullen zijn. Beiden zouden beschikken over een 3000mAh accu in tegenstelling tot de eerder geroepen 4100mAh accu voor de Galaxy Note 5.

Dit laatste nieuws komt van de doorgaans betrouwbare Even Blass (@evleaks):

Verdere Specificaties

Dit bericht komt na alle andere geruchten over de toestellen. Zo zijn bijvoorbeeld de specificaties van het scherm (5.7 inch super-AMOLED QHD met een 2560 x 1440 pixel resolutie), processor (Exynos 7420-soc), geheugen (4GB RAM), camera (16MP aan de voorzijde & 5 MP aan de achterzijde) en besturingssysteem (Android 5.1.1 Lollipop) al bekend.

Unpacked Event

Morgen wordt tijden het Unpacked Event van Samsung duidelijk of de tot nu toe beschikbare informatie klopt en wat er nu precies allemaal in het toestel te vinden is.
Volg het Unpacked Event morgen vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd via het YouTube kanaal van Samsung Mobile of via de website van Samsung zelf.